Kaffevarmer i sælskind til 8-koppers Bodumkande

Smuk og eksklusiv kaffevarmer som forlænger levetiden på din varme kaffe. Kaffevarmeren er udviklet specielt til Museumsbutikken og er fremstillet i sælskind, sællæder og med en smart velcrolukning. Beregnet til en 8 - koppers Bodumkande. En varm gave til din kaffe, eller til én du holder af.

Skind brugt til dette produkt er produceret i Grønland og stammer fra dyr fanget af grønlandske fangere, dvs. certificerede skind. Dette sikrer ikke bare at hele dyret bliver brugt, men er også med til at opretholde den flere tusind år gamle grønlandske fanger-kultur. Hele produktionsprocessen er bæredygtig og forurener ikke den omkringliggende natur.

Da der er tale om naturprodukter, kan varen, du modtager, variere en smule i udseende fra varen på billedet.

Kande og kaffe følger ikke med.

Materiale: Sælskind, sællæder, velcro
Mål (BxHxD) i cm.: 35 x 14

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.