Danmarks Oldtid - Fra stenalder til vikingetid

For ca. 15.000 år siden kiggede et menneske for første gang ud over de øde og forblæste landskaber i det nordlige Europa, som først langt tættere på nutiden – de sidste godt tusind år – har båret navnet Danmark.

Den fantastiske og storslåede beretning om menneskers færden gennem 15.00 år i det geografiske område, som i dag er Danmark, er fortalt af arkæologen Jørgen Jensen (1936 – 2008), dr. phil. og mangeårig museumsinspektør ved Nationalmuseet, København.

Dansk arkæologi har i mere end 150 år hævdet sig internationalt i kraft af metoder og store, veldokumenterede genstandsmængder.

Denne bog er en forkortet og let ajourført version af Jørgen Jensens 4-bindsværk Danmarks Oldtid, som udkom 2001-2004.

Varenummer: 9788702044256
Periode: Oldtid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 27,5
Forfatter: Jørgen Jensen
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2013

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.