Dwellings, Identities and Homes - European Housing Culture from the Viking Age to the Renaissance

I 20 artikler fortrinsvis skrevet af middelalderarkæologer fremlægges teoretiske, metodiske og empiriske studier over boliger, forskellige livsformer og deres sociale baggrund i Europa, især i perioden 800 -1600. Bogen understreger behovet for sammenlignende tværnationale undersøgelser og detaljerede regionale studier.

Periode: The Viking Age to The Middle Ages
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forfatter: K.Giles, M.Svart Kristiansen, O.Grøn, T.Kühtreiber, C.Schmid, E.Svensson, P.Dragsbo, C.B.Hilligsø Andersen, A.Haack Olsen, M.Skaaning Ravnsbjerg Høegsberg, S.Croix, A.S.Beck, T.Vidal, D.Tankard, J.Campbell, A.Bolander, R.Atzbach, C.G.Klinge, mfl.
Forlag: Jysk Arkæologisk Selskab
Udgivelsesår: 2014
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.