• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Lejre bag myten - De arkæologiske udgravninger

Historien om kongeriget Danmark begynder i Lejre på Sjælland. Her lå ifølge sagaer og krøniker Skjoldungernes kongsgård. Men fortællingerne om dem er sagn og myter og ikke historie. Arkæologiske udgravninger har imidlertid vist, at Lejre var hovedsæde for en stormand eller konge i sen jernalder og vikingetid (500-100 e.Kr.).

Bogen handler om de haller, grave og fund bl.a. skattefund, der er med til at tegne et nyt billede af denne sagnomspundne lokalitet, og den er skrevet af museumsinspektør Tom Christensen, der i mange år har stået for udgravningerne for Roskilde Museum.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Jernalder til vikikingetid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 23,5 x 30
Forfatter: Tom Christensen
Forlag: Jysk Arkæologisk Selskab, Romu
Udgivelsesår: 2015

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.