Our Fragile Heritage - Documenting the Past for the Future

All over the world, cultural remains are being destroyed faster than ever and find a major challenge to modern archaeology to identify and record the heritage to protect it for the future. The book focuses on documentation, standards, computerization and preservation of information in 20 chapters, relating experiences of creating and managing heritage data and the challenges faced in making this information accessible and relevant to all citizens. Together, they give an insight into the efforts, visions and hard work within the field of cultural heritage documentation at the turn of the millenium.

Periode: Modern Age
Indbinding: Hardcover
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 30
Forfatter: Red. Henrik Jarl Hansen, Gillian Quine
Forlag: The National Museum of Denmark
Udgivelsesår: 1999
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.