Ghita læser H.C.Andersen - CD - lydbog

Danmarks store og folkekære skuespiller Ghita Nørby har i mere end 40 år beskæftiget sig med mange af H.C. Andersen eventyr. Nu har hun for første gang indlæst seks af sine yndlingseventyr, - eventyr hvori H.C. Andersen, med sin utrolige iagttagelse af mennesker og sin genialitet som forfatter, viser sig lige så aktuel i dag som for 200 år siden!

Du tror du kender eventyrene, men vent til du har hørt Ghitas fortolkninger; så vil du opleve nye sider af H.C. Andersens eventyr, som kun et langt liv kan afdække!

Musikerne Michala Petri blokfløjte, Chen Yue xiao, Lars Hannibal guitar, Carolin Widmann, violin, Ula Ulijona viola og Marta Sudraba cello har indspillet musik som små vignetter mellem eventyrene.

Forfatteren, og H.C. Andersen eksperten, Niels Birger Wamberg har skrevet eventyrlige noter om Andersens aktualitet.

Mål (BxH) i cm: 14 x 12,5
Forfatter: H.C. Andersen
Forlag: Our Recordings
Udgivelsesår: 2013

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.