• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    7000 Years of Jewellery

This comprehensive reference book on jewellery spanning thousands of years also includes a panoramic illustrated history explores the varied styles, techniques and materials used to make jewellery throughout the world since earliest times. Egyptian necklaces, Celtic torcs, South American gold masks, Renaissance pendants and Art Nouveau buckles are among the range of masterpieces described by a team of experts from the British Museum and illustrated with 400 superb photographs. This reissue includes images of major acquisitions made in the last ten years, particularly from Europe since 1700 and from Asia.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Modern Age
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Photos in colour and black/white
Mål (BxH) i cm: 22 x 27,5
Forfatter: Hugh Tait, Carol Andrews, Nigel Barley, David Buckton, Elizabeth M. Carmichael, John Cherry, Christopher Entwistle, Reynold Higgins, Cathrine Johns, Dafydd Kidd, Ian Kinnes, Robert Knox, Malcolm McLeod, John Picton, Jessica M. Rawson, mfl.
Forlag: The British Museum
Udgivelsesår: 2006
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.