Congospor: Norden i Congo - Congo i Norden

Allerede da de første hvide ekspeditioner trængte ind i Congo, deltog borgere fra Norden, og lige siden har vi bidraget til landets historie. Det har været et årelangt kulturmøde, der har afsat tusinder af små historier og beretninger i både nordiske og congolesiske sind. Bogen fortæller om både den store historie og de personlige konsekvenser. Kataloget er udgivet i anledning af den norske vandreudstilling Congospor, vist bl.a. i Nationalmuseet i 2006-7.

Periode: Oldtid til nyere tid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 21 x 22
Forfatter: Peter Tygesen, Espen Wæhle
Forlag: Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2006

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.