• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    The Culture of Greenland in glimpses

A book for anyone who wants a brief introduction into the fascinating cultural traditions of Greenland. Via short articles illustrated with lots of beautiful photos from both past and present times the reader is guided through many different aspects of the original culture of Greenland - both the spiritual and the material. Read about angakkoqs (shamans), amulets, tupilaks, drums and masks, dress, dogsleds, kayaks and tools for the household and for hunting.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Prehistory to Modern Age
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Photos in colour and black/white
Mål (BxH) i cm: 19,5 x 22
Forfatter: Ole G. Jensen
Forlag: Milik
Udgivelsesår: 2007
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.