Åledrivkvaser - Bygning af en traditionel fiskerbåd fra Fejø

I efteråret 2010 søsatte Vikingeskibsmuseet i Roskilde en nybygget traditionel fiskerbåd fra Smålandsfarvandet, en åledrivkvase. Denne særlige bådtype blev, med inspiration fra tilsvarende nordtyske fiskerbåde, de såkaldte Zeesboote, skabt af bådebyggere på øen Fejø nord for Lolland. Drivkvasen er udviklet til fiskeri med ålevod. Morten Gøthche giver i tekst og billeder en kort redegørelse for bådtypens historie og bådebyggerne bag og beskriver efterfølgende bygningen af åledrivkvasen på Vikingeskibsmuseets bådeværft.

Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 24
Forfatter: Morten Gøthche
Forlag: Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Udgivelsesår: 2015

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.