Spøgelserne på Frilandsmuseet - ny udgave!

Det spøger på Frilandsmuseet. Mærk selv det kolde gys, når gyserforfatter Steen Langstrup i denne bog tager dig med på vandring blandt museets hjemsøgte gårde.

Den grå Mand spøger på gården fra Vemb, mens Den Hvide Dame lister gennem stuerne på gården fra Lønne natten efter onsdag. Heste vrinsker, hvor ingen heste er. Violiner spiller i tomme stuer. Fornemmelsen af ikke at være alene er til tider ubehagelig flere steder.

Måske møder du selv et af spøgelserne – mange af dem ses nemlig også om dagen.

Bogen bygger på øjenvidneberetninger og gamle spøgelseshistorier, der er gået i arv blandt museets personale.

Denne nye udgave indeholder flere nye kapitler om hjemsøgte steder på Frilandsmuseet, flere nye spøgelseshistorier fortalt af personale og besøgende på museet, helt nyt billedmateriale og mere end dobbelt så mange sider som tidligere udgaver.

Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 14 x 22
Forfatter: Steen Langstrup
Forlag: 2 Feet Entertainment
Udgivelsesår: 2015

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.