Dansk madhistorie - Fra fortid til nutid

Bogen indeholder en række artikler, som på forskellig vis beskæftiger sig med madens og måltidets kulturhistorie i Danmark.

Artiklerne er dels skrevet af de faglige medarbejdere på Dansk Landbrugsmuseum og dels af forskere og medarbejdere fra andre danske museer, som beskæftiger sig med den spændende og i nogen grad uformidlede historie, som knytter sig til maden og måltidet.

Indeholder opskrifter hentet fra historiske kogebøger.

Periode: Middelalder til nyere tid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 23 x 21,5
Forfatter: Irene Hellvik, Bettina Buhl, Mie Buus, Gitte Kjeldsen Bjørn, Benno Blæsild, Else Svensgaard, Alexandra Vinther, Peter Hambro Mikkelsen, Peter Mose Jensen,
Forlag: Dansk Landbrugsmuseum
Udgivelsesår: 2012

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.