Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken.
Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Du kan bl.a. lave 'Gås i Fruesovs', 'Bedekølle i løg', 'Figen- og rosinpuré', 'Æbler med mandelmælk', 'Luthendranck' og meget mere ...
Bi Skaarup (1952-2014) var madhistoriker og arkæolog på en afhandling om middelalderlige køkkener og køkkenteknologi. Fra 1985 til 2006 var hun museumsinspektør ved Københavns Bymuseum.
Hun var medlem af og senere præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. I 2006 etablerede hun et kursuscenter for historisk mad 'De Arte Coquinaria' på gården Elysium på Nordfalster.
Lager status | På lager |
Varenummer: | 36807 |
Periode: | Middelalder |
Sideantal: | 167 |
Indbinding: | Indbundet |
Illustrationer: | Tegninger i farver |
Mål (BxH) i cm: | 18 x 24,8 |
Forfatter: | Bi Skaarup |
Forlag: | Gyldendal |
Udgivelsesår: | 2018 |
Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).
Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.
Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.
Se vores handelbetingelser her