• Naturens spiselige frugter
    Naturens spiselige frugter

Naturens spiselige frugter

99,00 DKK

Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret. Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt, bukketorn (gojibær) har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.

Det nye nordiske køkken har inspireret til atter at kende naturens planter og bruge dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere.

Her finder du opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.

Forfatteren Bente Halkjær er hortonom, skribent og en ivrig samler af naturens frugter.

Bogen er en del af forlaget Koustrups hvide serie, som er en række praktiske håndbøger, som er lige til at have i lommen, når man drager ud i haven eller den vilde natur.

Bogen er illustreret med madfotos af Kira Brandt og dejlige akvareller af Kirsten Tind.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788791583247
Periode: Nyere tid
Sideantal: 93
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17
Forfatter: Bente Halkjær
Forlag: Koustrup & Co
Serie: Den hvide serie
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.