• Saltet & røget - Aroma og smag med varmrøgning, koldrøgning og saltning
    Saltet & røget - Aroma og smag med varmrøgning, koldrøgning og saltning

Saltet & røget - Aroma og smag med varmrøgning, koldrøgning og saltning

188,00 DKK

Med masser af praktiske tips om moderne koldrøgning, varmrøgning, hjemmesaltning og moderne røgeovne. Den sikre vej til velsmagende, sunde og økonomiske specialiteter – og en smag der ligger lysår væk fra massefremstillet fisk og kødpålæg.

Allerede som dreng var Anders en ivrig lystfisker og interesseret i røgning af fangsten. Nu har han sammen med Hanne Birgitte udviklet en række helt nye opskrifter og teknikker, som læseren kan arbejde videre med og på den måde sætte sit helt eget præg på både pålæg, pølser og fisk.

Blandt nyhederne er varmrøget laks med et lille strejf af karry, hjemmelavet rullepølse med ramsløg og en ny grillpølse med en røgtone af rosmarin, enebær og sort peber.

Undervejs i bogen besøger vi desuden et par af de store danske mestre i røgning og saltning, Tikøb Røgeri og Høyer Pølser i Sønderjylland, som afslører et par af deres favoritter.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788717044333
Periode: Nyere tid
Sideantal: 89
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 18,5 x 22
Forfatter: Hanne Birgitte, Anders Grøndahl
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.