Symboler i guld og sølv - Nationalmuseets fingerringe 1100 - 1700 - årene

Nationalmuseets middelalder- og renæssancesamlings mere end 450 guld- og sølvfingerringe fra omkring 1000 til omkring 1700 stammer enten fra skattefund eller er enkeltvis samlet op af den danske jord.Vi ved således, at ringene i denne bog, alle er blevet anvendt i Danmark. Dette nationale træk adskiller denne ringsamling fra de udenlandske museers. Det er først og fremmest loven om Danefæ, vi kan takke for at Nationalmuseet har denne i kulturhistorisk henseende enestående ringsamling.

Periode: Middelalder til nyere tid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,2 x 30,2
Forfatter: Fritze Lindahl
Forlag: Det Kongelige Nordiske Oldskriftselskab
Serie: Nordiske fortidsminder
Udgivelsesår: 2003
Sprog: Dansk, english summary

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.