• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Dansk håndværk DVD nr. 1 til 7 - Køb alle 7 Rothenborg DVD´er og spar 148 kr.

Enestående dokumentarfilm om dansk håndværk.

Ingeniør Aage Rothenborg (1891-1983) har i samarbejde med Nationalmuseet ydet en pionerindsats ved at optage i alt 20 unikke stumfilm, der dokumenterer håndværk og arbejdsprocesser, som forsvandt i løbet af industrialiseringen af samfundet i forrige århundrede.

I filmene kommer man tæt på nogle af de sidste udøvere af gamle håndværk. Man følger deres arbejde og håndtering af redskaber, som i dag findes i museets righoldige samling. Aage Rothenborgs egen facination af disse menneskers fysiske styrke og faglige dygtighed ses blandt andet ved, at han lader kameraet dvæle ved hændernes håndtering af materialet.

Pakken indeholder ialt 18 film med en samlet spilletid på over 10 timer.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Varenummer: 220008
Genre: Dokumentar
Filmselskab: Nationalmuseet og Ingeniør Aage Rothenborg
Samlet spilletid: Over 10 timer
Serie: Dansk håndværk
Udgivelsesår: 2004

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.