• Manden bag helten - Knud Rasmussen på nært hold
    Manden bag helten - Knud Rasmussen på nært hold

Manden bag helten - Knud Rasmussen på nært hold

199,00 DKK

Han er verdensberømt som polarforsker, og han er den største nationalhelt, vi nogensinde har haft. Kort sagt: Knud Rasmussen er et monument. Hans navn har hidtil været ét med myten om ham.

I denne nye udgave af Niels Barfoeds anmelderroste bog om polarforskeren, tager forfatteren udfordringen op og tegner et både følsomt og nærgående portræt af den store dansker. Vi ser ham på nært hold som sønnen, broderen, vennen, forretningsforbindelsen, ægtemanden, faderen, forfatteren og ikke mindst kvindebedåreren, kort sagt - mennesket.

Denne fortælling om Knud Rasmussen indeholder både uventede møder med kendte folk og møder med ukendte mennesker, som viser sig at have stået Knud Rasmussen nær. Det er deres vidnesbyrd, som er råstoffet i bogens fortælling. For nogle var han et forbillede, for andre et dyrt bekendtskab.

 

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 9788702202236
Periode: Nyere tid
Sideantal: 463
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 15 x 22
Forfatter: Niels Barfoed
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2016
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.