• Overføringsbilleder - indret og dekorér Faraos gravkammer
    Overføringsbilleder - indret og dekorér Faraos gravkammer

Overføringsbilleder - indret og dekorér Faraos gravkammer

28,00 DKK

Hér får du mulighed for selv at indrette og dekorere Faraos grav med en masse forskellige genstande, både store og små hentet fra det medfølgende ark med overføringsbilleder. Der er hellige dyr hentet fra ægyptisk religion, - katte, skarabæer og hunde. Der er bl.a. møbler, smykker, redskaber, krukker, ushaptier og fine hieroglyffer, som man kan dekorere væggene med. Og ikke mindst 2 tjenere til at hjælpe til. Når hele arket med billeder er brugt op, så har du fået skabt et gravkammer, som kun er en konge værdig.

Det er en spændende og lærerrig aktivitet, som kan danne basis for en snak om ægyptisk historie og religion udfra de mange genstande, som allerede er eller vil blive placeret i gravkammeret, samt hvad de 2 mennesker, som allerede er placeret på billedet, foretager sig.

For at få overføringsmotiverne over på det store billede skal du bruge en blyant. Den skal du bruge til f.eks. at tegne en skarabæ over på billledet med gravkammeret. Der følger en illustrativ brugsanvisning med på bagsiden. Dér finder du også et lille billede fra samme tidsperiode med pyramider og papyrusbåde (svarende til 1/4 A4-side), som kan farvelægges med tusher eller farveblyanter.

Alt i alt en rigtig hyggelig aktivitet, som børn nemt kan bruge en for- eller eftermiddag på, og herefter evt. hænge det færdige billede op på væggen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 210466
Periode: Antikken
Materiale: Pap, plastik
Målgruppe: Fra 4 år
Mål (BxHxD) i cm.: 29,7 x 21 Overføringsark: 14,7 x 21

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.