• Overføringsbilleder - skab kongelig middagsstemning ved hoffet
    Overføringsbilleder - skab kongelig middagsstemning ved hoffet

Overføringsbilleder - skab kongelig middagsstemning ved hoffet

28,00 DKK

Hér får du mulighed for selv at skabe den helt rette stemning og sætte god mad på bordet ved den kongelige middagsbanquet for kongen, dronningen og alle de inviterede gæster. Fra det medfølgende ark med overføringsbilleder kan du indsætte musikere, middagsretter, service, underholdende kunstnere og flere andre ting, som alt sammen er med til at give den rette stemning. Når hele arket med motiver er brugt op, så har du fået skabt en aften og et middagsselskab, som kun er en konge og dronning værdig.

Det er en spændende og lærerrig aktivitet, som kan danne basis for en snak om middelalderen, om de mennesker som levede dengang udfra de mange genstande og mennesker, som allerede er eller vil blive placeret i festsalen.

For at få overføringsmotiverne over på det store billede skal du bruge en blyant. Den skal du bruge til f.eks. at tegne en mus over på billledet med festsalen. Der følger en illustrativ brugsanvisning med på bagsiden. Dér finder du også et lille billede fra samme tidsperiode med et stemningsbillede fra en middelalderlig markedsplads (svarende til 1/4 A4-side), som kan farvelægges med tusher eller farveblyanter.

Alt i alt en rigtig hyggelig aktivitet, som børn nemt kan bruge en for- eller eftermiddag på, og herefter evt. hænge det færdige billede op på væggen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35141
Periode: Middelalder
Materiale: Pap, plastik
Målgruppe: Fra 4 år
Mål (BxHxD) i cm.: 29,7 x 21 Overføringsark: 14,7 x 21

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.