Kundeservice

Velkommen til Kundeservice. Her kan du blandt andet læse om fragt – og fragtpriser, returret, reklamation og lidt om hvem der gemmer sig bag skærmene i denne ende af internettet.

For dig som er EAN-kunde

Som EAN-kunde hos Museumsbutikken får du flere fordele, blandt andet storkøbsrabat på udvalgte produkter og specielle tilbud. Det kræver blot at du, når du opretter din profil, inkluderer jeres EAN-nr., så hører du automatisk fra os, når der er gode tilbud eller vareforslag til både dig og måske også dine kolleger. Vores varer med rabat er samlet i varegruppen ”Firmagaver”, og skulle du finde noget andet i Museumsbutikken, som bare er den oplagte ide til jeres institution eller skole, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på butik@natmus.dk , så vil vi gøre vores bedste på at finde en god løsning. For at få vores nyheder og specielle tilbud (ca. fire gange om året) skal du blot tilmelde dig vores almindelige nyhedsbrev, så hører du automatisk fra os, forudsat at du har husket at tilføje dit EAN.nr. på din profil.

Ved indkøb til offentlige institutioner er det påkrævet, at der oplyses EAN-nr. ved faktura-køb. Du kan let oprette din institution som EAN-kunde, når du opretter din profil i museumsbutikken. Sæt blot kryds ved ’EAN-kunde’ og indtast nummeret, så er du kørende. Bemærk at systemet altid tjekker dit EAN-nummer i statens database, inden købet kan godkendes.

Vi vil gerne høre fra dig