'Kaffekultur' - A5 postkort med tapetmotiv

Farverige køkkenelementer, med fokus på kaffe og kaffebrygning. Tegningen er udført af tegneren Vibeke Krause, som udviklede mange tapeter gennem 1950 - 1960'erne i Danmark og resten af Europa, blandt andet en række dejlige køkkentapeter.

Motivet er taget fra bogen ”Danske kunstnertapeter” og den tilhørende særudstilling ”Tapet i Tiden”.

Udstillingen fortæller om et særligt fænomen inden for dansk tapetproduktion, kunstnertapeterne, der blev toneangivende inden for boligindretningen i perioden 1935 – 1965. Tapeterne er resultatet af et samarbejde mellem kunstnere og tapetfabrikanter. Mange af tapeterne var håndtrykte, men fælles for dem alle, var at kun en lille del er bevaret for eftertiden.

Mål (BxH) i cm: 21 x 14,8

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.