Den Danske Sangskat II - 3 CD

Samlet boks med vol. 7 og 8 af Den danske sangskat samt cd’en Sange af H.C. Andersen

Her får du en nyudgivelse med 3 udvalgte cd'er samlet i én boks - cd'er, som hver især oprindeligt er udkommet enkeltvis. Da deres popularitet har været rigtig stor, har musikforlaget Naxos derfor valgt at genudgive dem. Boksen indeholder én cd med folkesange, én med børnesange og én med sange af H.C. Andersen. Så der er fuld valuta for pengene.

Musica Ficta er et professionelt ensemble under ledelse af Bo Holten, som hér, sammen med nogle af landets bedste ensemblesangere, dyrker vokalmusik på højeste niveau. Bo Holten regnes på dette felt, efter 16 år på BBC Singers og nu som chef for radiokoret i Bruxelles, blandt verdens førende. Musica Ficta optræder med alt fra 3 til 20 sangere, og repertoiret spænder fra de store polyfone værker til raffineret underholdning med solistiske grupper på 3 - 6 sangere. Derudover fremfører ensemblet danske sange i en klasse for sig.

Vol. 7: Folkesange

Cd’en indeholder 16 numre, blandt andet Drømte mig en drøm, Jeg gik mig ud en sommerdag, Det var en lørdag aften, Ebbe Skammelsen og mange flere.

Vol. 8: Børnesange

Cd’en indeholder 39 numre, blandt andet Se den lille kattekilling, I en skov en hytte lå, Elefantens Vuggevise, En lille nisse rejste, Spørge - Jørgen og mange flere.

Sange af H.C. Andersen

Cd’en indeholder 22 numre, blandt andet Jylland mellem tvende have, Hist, hvor Veien slaaer en Bugt, I Danmark er jeg født, Dandse, dandse Dukke min og mange flere.

Genre: Korsang
Indspilning: Opsamling
Komponist: Blandede komponister og tekstforfattere
Musikselskab: Naxos
Serie: Den danske sangskat
Udgivelsesår: 2004, 2005

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.