Fagtesange fra nær og fjern - CD

CD med sangene fra bogen ’Fagtesange fra nær og fjern’.

’Fagtesange fra nær og fjern’ er en dejlig CD til små og større børn med velkendte, traditionelle danske børnesange arrangeret og sunget af Ann Falden.

Som noget ganske nyt synger og spiller Ann Falden ligeledes en række sange, som andre etniske kulturer har bragt med sig til Danmark. Disse sange er gendigtet af Claus Senderovitz.

CD’en knytter sig til bogen ’Fagtesange fra nær og fjern’, der indeholder noder, becifringer og beskrivelser af de bevægelser og lege, de mere end 60 sange indbyder til. Bogen er udarbejdet i et samarbejde mellem forfatter/illustrator Lisbet Stevens og rytmik- og musikpædagog Ingrid Oberborbeck. I bogen findes de fremmede sange ud over på dansk også på deres originalsprog.

Syng, leg, lyt og lær!

Mål (BxH) i cm: 14 x 13
Musikselskab: Alvilda
Udgivelsesår: 2010

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.