• Tilbud
    Halssmykke med store dybbrune perler og bronzeplade
    Halssmykke med store dybbrune perler og bronzeplade

Halssmykke med store dybbrune perler og bronzeplade

498,00 DKK
299,00 DKK

Fantastisk spændende, enkelt og særligt halssmykke til den kvinde, som gerne vil have noget udover det sædvanlige. Smukke dybbrune og store perler med en diameter på ca. 2 cm er omdrejningspunktet for den smukke plade i primært bronze og messing med et organisk og blomsterpræget mønster, - et mønster standset ud ved håndkraft. Selve pladens diameter er ca. 7 cm. Låsen på smykket har en smuk S-formet facon og understreger meget fint mønsteret på den store plade. Mellem hver af de brune perler er der slået en knude af den sorte voksede nylonsnor. En design-feature, som giver en fin lethed til det imposante smykke.

Hele smykkeserien fra Ghana er total nikkelfri. Derudover er de smykker med låse, metalperler og plader med håndstandset mønster også genbrug af metal, og kan stamme fra så vidt forskellige ting som vandrør og gamle brugsting. De gyldne metalperler er en blanding af bronze, kobber og messing, og de "sølv"-farvede perler stammer fra aluminium. Snoren hvorpå perlerne er trukket, er en solid og holdbar nylonsnor, som er voksbelagt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 121706
Periode: Nyere tid
Materiale: Genbrugsglas, bronze, messing, nylon
Længde: ca. 50 cm
Farver: Dybbrun, bronze/messing

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.