Frederik d. 2's forlovelsesring - guld

4.398,00 DKK

Denne kopi af Frederik d. 2's elegante forlovelsesring i 14 karat guld fra ca. år 1575, kan man se kongens valgsprog "MEIN HOFNVNG ZV GVT"i sort emalje, som kan oversættes til "MIT HÅB TIL GUD". På den indvendige side af den originale ring, som i dag kan ses på Nationalmuseet, kan man desuden se hans dronnings navn "SOFIE". Der er stadig svage spor efter emaljen i bogstaverne. Ringen er deponeret fra Rosenborg, hvortil den blev skænket i 1915 af hertuginde Ingeborg. Ringen er meget brugt som vielsesring på grund af den klassiske og enkle dekoration, som passer godt til både mænd og kvinder. Leveringstid må påregnes.

Museumsbutikken kan også - hvis det er et ønske - sørge for indgravering både i vores sølv- og guldringe, - og dér hvor ringens design tillader det. Du skal bare komme ind og besøge os i butikken på Nationalmuseet i København, så skal vi nok hjælpe og vejlede dig. Det samme gælder, hvis du er interesseret i andre størrelser, end hvad der er muligt at bestille hér i vores webshop, - det vil sige størrelser udover 50-60.

Varenummer: GTU177
Periode: Middelalder
Materiale: Guld
Udenlandske ringmål: Udenlandske ringmål
Mål: Følger ringstørrelse

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.