• Tilbud
    Time - armbånd i sølv
    Time - armbånd i sølv

Time - armbånd i sølv

2.100,00 DKK
1.050,00 DKK

Guldsmed, smykkekunstner og oldermand Mette Saabye har skabt en raffineret smykkeserie - "Time" - til Museumsbutikken. En urviser efterladt i familiens chatol fra midten af det 18. århundrede med et smukt og karakteristisk almuemønster har dannet afsæt for et smykkeudtryk, som handler om erindringer. Hvordan vi husker og hvordan ting efterlader sig spor. Værdien handler ikke om mængden af guld, men om mindet om personen eller oplevelsen.

Mette Saabyes "Time" er erindringer, som har antaget fysisk form, og hvor urviseren - i bedste postmoderne stil - er splittet ad og samlet igen. De enkelte dele har fundet deres funktion som henholdsvis øreringe, armbånd og halskæder, der virker både genkendelige og logiske.

Hér får du et fantastisk smukt armbånd i sterlingsølv, som ligger i én størrelse. En original detalje er, at du lukker armbåndet med et ornament, som elegant falder ind i armbåndets samlede udtryk.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35348
Periode: Nyere tid
Materiale: Sterlingsølv
Mål (BxL) i cm: 2,2 (breddeste stykke) x 19,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer