• Tilbud
    Time - halskæde i oxideret sølv med 1 ornament og onyx-perler
    Time - halskæde i oxideret sølv med 1 ornament og onyx-perler

Time - halskæde i oxideret sølv med 1 ornament og onyx-perler

2.200,00 DKK
1.100,00 DKK

Guldsmed, smykkekunstner og oldermand Mette Saabye har skabt en raffineret smykkeserie - "Time" - til Museumsbutikken. En urviser efterladt i familiens chatol fra midten af det 18. århundrede med et smukt og karakteristisk almuemønster har dannet afsæt for et smykkeudtryk, som handler om erindringer. Hvordan vi husker og hvordan ting efterlader sig spor. Værdien handler ikke om mængden af guld, men om mindet om personen eller oplevelsen.

Mette Saabyes "Time" er erindringer, som har antaget fysisk form, og hvor urviseren - i bedste postmoderne stil - er splittet ad og samlet igen. De enkelte dele har fundet deres funktion som henholdsvis øreringe, armbånd og halskæder, der virker både genkendelige og logiske.

Hér får du en meget elegant halskæde i  oxideret sølv med onyx-perler. Modsat Mette Saabyes halskæde med 5 ornamenter, så har dennne et enkelt og mere fyldigt ornament påmonteret 2 onyx-perler. Derudover er der ornamentet, som fungerer som en del af lukkemekanismen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35351
Periode: Nyere tid
Materiale: Oxyderet sterlingsølv, onyx
Længde: Ca. 85 cm

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer

Time - oxideret armbånd i sølv
2.100,00 DKK
1.050,00 DKK