• Tilbud
    Time - halskæde i oxideret sølv med 5 ornamenter og onyx-perler
    Time - halskæde i oxideret sølv med 5 ornamenter og onyx-perler

Time - halskæde i oxideret sølv med 5 ornamenter og onyx-perler

2.800,00 DKK
1.400,00 DKK

Guldsmed, smykkekunstner og oldermand Mette Saabye har skabt en raffineret smykkeserie - "Time" - til Museumsbutikken. En urviser efterladt i familiens chatol fra midten af det 18. århundrede med et smukt og karakteristisk almuemønster har dannet afsæt for et smykkeudtryk, som handler om erindringer. Hvordan vi husker og hvordan ting efterlader sig spor. Værdien handler ikke om mængden af guld, men om mindet om personen eller oplevelsen.

Mette Saabyes "Time" er erindringer, som har antaget fysisk form, og hvor urviseren - i bedste postmoderne stil - er splittet ad og samlet igen. De enkelte dele har fundet deres funktion som henholdsvis øreringe, armbånd og halskæder, der virker både genkendelige og logiske.

Hér får du en helt fantastisk halskæde i oxideret sølv med onyx-perler, - en kæde med superflotte detaljer og mange variationsmuligheder. Halskædens 5 ornamenter er alle forskellige og en enkelt af dem har desuden fået indsat en onyxperle.

Det særlige ved kæden er, at du selv kan variere dets længde og samlede udtryk. Den fulde længde på kæden får du ved at lukke med de 2 yderste ornamenter. Herved kommer kæden til at sidde et stykke over navlen, alt efter hvor barmfager du er. Hvis du gerne vil gøre kæden kortere, så bruger du det mindste ornament (uden hul) og stikker det igennem de 4 andre ornamenter længere nede på kæden.

Når du gør det, får du tillige et stykke af kæden med det mindste ornament til at smykke den øverste del af din ryg. En meget stilfuld detalje ved f.eks. en smuk rygudskæring på en kjole eller bluse. Jo kortere kæden bliver foran, jo længere bliver smykket selvfølgelig på ryggen - min. 15 cm og max. 64 cm. kan således dekorere din ryg.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35353
Periode: Nyere tid
Materiale: Sterlingsølv, onyx
Længde: Ca. 108 (fuld længde - ikke lukket)

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer

Time - armbånd i sølv
2.100,00 DKK
1.050,00 DKK