• Tilbud
    Time - øreringe i oxideret sølv
    Time - øreringe i oxideret sølv

Time - øreringe i oxideret sølv

450,00 DKK
225,00 DKK

Guldsmed, smykkekunstner og oldermand Mette Saabye har skabt en raffineret smykkeserie - "Time" - til Museumsbutikken. En urviser efterladt i familiens chatol fra midten af det 18. århundrede med et smukt og karakteristisk almuemønster har dannet afsæt for et smykkeudtryk, som handler om erindringer. Hvordan vi husker og hvordan ting efterlader sig spor. Værdien handler ikke om mængden af guld, men om mindet om personen eller oplevelsen.

Mette Saabyes "Time" er erindringer, som har antaget fysisk form, og hvor urviseren - i bedste postmoderne stil - er splittet ad og samlet igen. De enkelte dele har fundet deres funktion som henholdsvis øreringe, armbånd og halskæder, der virker både genkendelige og logiske.

Hér får du et par øreringe i oxideret sterlingsølv, hvis udtryk har karakter af en spiral. De tages på som sådan,  - altså fra den ende, hvor du forsigtigt løfter lidt op i det yderste stykke af øreringen og herefter skubber den gennem øret.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35347
Periode: Nyere tid
Materiale: Oxyderet sterlingsølv
Mål (i diameter) cm.: 2,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer

Time - oxideret armbånd i sølv
2.100,00 DKK
1.050,00 DKK
Odins ravn
138,00 DKK
Dragevedhæng
128,00 DKK