• Tilbud
    Kortholder i sandfarvet lakseskind og naturfarvet kernelæder
    Kortholder i sandfarvet lakseskind og naturfarvet kernelæder

Kortholder i sandfarvet lakseskind og naturfarvet kernelæder

248,00 DKK
74,40 DKK

Det skortede ikke på opfindsomhed, når der skulle fremstilles erstatningsvarer under 2. verdenskrig. Fiskeskind blev en efterspurgt råvare under krigen, og kunne anvendes i mange sammenhænge, lige fra snørebånd til en tegnebog. Skindet kunne tilmed - i garvet og farvet stand - erstatte det kostbare læder.

Vi har i anledning af særudstillingen om 'De Hvide Busser' fået fremstillet en lille, fin og eksklusiv kollektion i lakseskind, og alt er fremstillet i hånden her i Danmark, - kunsthåndværk i særklasse.

Her får du en stilfuld kortholder i sandfarvet lakseskind med sin helt egen skindstruktur og smukke changerende farvenuancer, som vil være unikke fra produkt til produkt. Bagsiden er i en kraftig naturfarvet kernelæder.

En enkel og elegant løsning til de vigtigeste kort, når man ikke skal fylde sin taske eller pung helt op. Ideel som kortholder til selskabstasken.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38762
Materiale: Lakseskind, kernelæder
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer