Vores nyhedsbreve

 

EFTERÅRS-KAMPAGNE: Meld dig til vores nyhedsbrev og få 10 % på dit næste køb!

Du deltager også i konkurrencen om 4 stk. billetter til teaterforestillingen ’Legenden om Tordenskiold’ – iscenesat med kanoner, heste og fægtekampe - på Tøjhusmuseet, efterfulgt af et storslået søslag med historiske skibe, kanoner, lys og lyd i Københavns Havn. Læs mere om forestillingen her:

Tordenskioldsdage

 

Vi vil så gerne vise dig alle vores nye varer, servere gode tilbud og give dig vigtige informationer, - så derfor er vi i Museumsbutikken glade for, at du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev. Du får mulighed for – hjemme fra privaten - hurtigt at danne dig et overblik over vores varenyheder og særlige tilbud.

Vi vil også informere dig om varer til særlige højtider, eller måske bare vise dig en ny og særlig museumskopi, smukke smykker, en fængende bog, kunsthåndværk i glas og historisk udklædning og legetøj til ungerne…

Hvis du allerede er skrevet op til vores nyhedsbrev, i den gamle udgave af museumsbutikken.dk, så skal du ikke foretager dig yderligere. Alting er som det plejer, bare lidt flottere og lidt mere lækkert.

Meld dig til nyhedsbrevet her


Vi vil gerne høre fra dig