Blandt rensdyrhyrder i Alaska - postkort

Her får du et helt særligt og originalt postkort hentet fra Nationalmuseets egen samling af etnografiske fotos fra 1920’erne. Postkortet er udviklet og fremstillet specielt til Museumsbutikken og kan kun købes hos os.
Billedet er taget blandt rensdyrhyrderne i Alaska. Billedet stammer fra den 5. Thule-Expedition. Det var en dansk etnografisk ekspedition til arktisk Nordamerika og fandt sted i årene 1921-1924 med deltagelse af bl.a. Knud Rasmussen og Therkel Mathiassen.

Mål (BxH) i cm: 14,7 x 21

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.