• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Knud Rasmussen, Peter Freuchen og Peder Pedersen før afrejsen - postkort

Her får du et helt særligt og originalt postkort hentet fra Nationalmuseets egen samling af etnografiske fotos fra 1920’erne. Postkortet er udviklet og fremstillet specielt til Museumsbutikken og kan kun købes hos os.

Billedet er taget i København, 1921 og viser Kaptajnen på "Søkongen", Peder Pedersen, sammen med Knud Rasmussen og Peter Freuchen inden afrejsen til Grønland.

Billedet stammer fra den 5. Thule-Ekspedition. Det var en dansk etnografisk ekspedition til arktisk Nordamerika og fandt sted i årene 1921-1924 med deltagelse af bl.a. Knud Rasmussen og Therkel Mathiassen.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Mål (BxH) i cm: 21 x 14,7

Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her