På slædetur med Therkel Mathiassen - postkort

Her får du et helt særligt og originalt postkort hentet fra Nationalmuseets egen samling af etnografiske fotos fra 1920’erne. Postkortet er udviklet og fremstillet specielt til Museumsbutikken og kan kun købes hos os.

Dette postkort viser Therkel Mathiassen, kendt som den arktiske arkæologis fader og stammer fra den 5. Thule-Expedition. Det var en dansk etnografisk ekspedition til arktisk Nordamerika og fandt sted i årene 1921-1924 med deltagelse af bl.a. Knud Rasmussen.

Mål (BxH) i cm: 14,7 x 21