• 1864 i billeder
    1864 i billeder

1864 i billeder

399,00 DKK

1864 i billeder er en generøst illustreret billedfortælling om den skæbnesvangre dansk-tyske krig i 1864. Der blev malet, tegnet, skitseret og fotograferet tusinder af billeder af krigen. De bedste er samlet her, flere er sjældent set før. Billederne viser både krigens gru og hverdagen i felten, men de fortæller også en afslørende historie om, hvordan vi gerne har villet huske krigen – og se os selv.

Krigens billeder har præget vores kollektive forståelse af 1864 dybere end selv de mest ordrige beskrivelser. Derfor er de vigtige.

”1864 i billeder” er et selvstændigt værk, hvor Tom Buk-Swienty ruller krigens historie op i korte kapitler og billedtekster. Samtidig supplerer bogen forfatterens to populære og prisbelønnede dokumentariske værker om 1864, ”Slagtebænk Dybbøl” og ”Dommedag Als”                                                  

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35339
Periode: Nyere tid
Sideantal: 267
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 24 x 28
Forfatter: Tom Buk-Swienty
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2012
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer