• Danefæ - Skatte fra den danske muld. Tilbud: før 349 kr. Nu 69 kroner.
    Danefæ - Skatte fra den danske muld. Tilbud: før 349 kr. Nu 69 kroner.

Danefæ - Skatte fra den danske muld. Tilbud: før 349 kr. Nu 69 kroner.

69,00 DKK

Dronning Margrethe den II blev i anledning af 70-års dagen i år begavet med hele to arkæologiske publikationer, der på hver sin måde er vidnesbyrd om vores dronnings arbejde inden for arkæologien samt hendes store interesse for faget som helhed. 'Danefæ' er én af dem.

Pragtværket af en bog beretter om 50 fantastiske fund, som gennemgås i lige så mange kapitler. Smukke fotos viser fundene og teksterne fortæller historien om fundet; både hvordan det blev fundet, hvad det blev brugt til og hvilken betydning, det havde. 

Blandt kapitlerne kan nævnes: Kobberøksen fra Vester Bedegadegård på Bornholm En økse af rav fra Ejerslev Vang Ti slebne flintøkser fra Maglehøjs Vange Ragekniv fra Neder Hvolris Guldringe fra Boeslunde En kultøkse fra Nordsjælland Sølvsmedens skat fra Tissø.  

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35363
Periode: Oldtid
Sideantal: 280
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 30
Forfatter: Poul Otto Nielsen, Michael Andersen
Forlag: Nationalmuseet og Gyldendal
Udgivelsesår: 2010
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.