• Danmarks Oldtid - Fra stenalder til vikingetid
    Danmarks Oldtid - Fra stenalder til vikingetid

Danmarks Oldtid - Fra stenalder til vikingetid

499,00 DKK

For ca. 15.000 år siden kiggede et menneske for første gang ud over de øde og forblæste landskaber i det nordlige Europa, som først langt tættere på nutiden – de sidste godt tusind år – har båret navnet Danmark.

Den fantastiske og storslåede beretning om menneskers færden gennem 15.00 år i det geografiske område, som i dag er Danmark, er fortalt af arkæologen Jørgen Jensen (1936 – 2008), dr. phil. og mangeårig museumsinspektør ved Nationalmuseet, København.

Dansk arkæologi har i mere end 150 år hævdet sig internationalt i kraft af metoder og store, veldokumenterede genstandsmængder.

Denne bog er en forkortet og let ajourført version af Jørgen Jensens 4-bindsværk Danmarks Oldtid, som udkom 2001-2004.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35454
Periode: Oldtid
Sideantal: 1150
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 27,5
Forfatter: Jørgen Jensen
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.