PNM vol. 8: Mødet i Danmark - Torden i Syd. Det Sjette Nordiske Arkæologmøde 1937

I 1937 gennemførtes et fællesnordisk arkæologisk projekt på Island, som var en faglig begivenhed af usædvanlige dimensioner og et prestigefyldt arrangement for dansk arkæologi, ledet af Johannes Brøndsted. Både ledende fagfolk og, som noget helt nyt og hidtil uhørt dengang, studenter deltog, og bogen baserer sig på museale arkivalier, avisomtaler og personlige erindringer og fotografier.

Periode: Oldtid til nyere tid
Indbinding: Indbundet