• Hvor er den røde ridderhjelm? - Min store ridder-vrimmel-kighuls-bog. Fra 3 år
    Hvor er den røde ridderhjelm? - Min store ridder-vrimmel-kighuls-bog. Fra 3 år

Hvor er den røde ridderhjelm? - Min store ridder-vrimmel-kighuls-bog. Fra 3 år

68,00 DKK

Der sker en hel masse på borgen. Der er riddere, turneringer, spøgelser, sværdkampe - og endog drager. Tom er mest interesseret i de smukke gamle rustninger, men hvor gemmer den flotte ridderhjelm sig henne?
Hvis det er svært at finde den røde ridderhjelm, kan man bruge kighullerne - de afslører, hvor hjelmen gemmer sig. Fra borgporten kommer man videre til et middelaldermarked, en ridderturnering - og flere andre steder. Tegningerne blander på en sjov måde middelalder-episoder med det nutidige. 
Hvert opslag indeholder en kort tekst, der opmuntrer til at gå på opdagelse i de flotte billeder. Kighullerne overrasker, og de mange detaljer gør det til en snakkebog, som store og små kan digte videre på.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34980
Periode: Middelalder til nyere tid
Sideantal: 14
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 23,2 x 31,5
Forfatter: Joachim Krause
Forlag: Flachs
Udgivelsesår: 2009
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.