• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Lav en korsridderborg - Make This Crusader Castle

Trykt på glittet karton, lige til at klippe ud, folde og lime sammen. Indeholder en fantastisk model af en korsridderborg fra det 13. århundrede fyldt med autentiske historiske detaljer. Modellen indeholder over 40 miniature figurer til at kunne genskabe borgens liv.  Modellens grundplan måler 59 x 46cm. Samlevejledningen er på engelsk, men er med ledsagende tegninger. Målgruppe: fra 8 år.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: The Middle Ages
Indbinding: Softcover