Lav en Middelalderlandsby - Make This Medieval Village

Trykt på glittet karton, lige til at klippe ud, folde og lime sammen. Indeholder en fantastisk model af en middelalderlig landsby fyldt med autentiske detaljer. Modellen indeholder over 50 miniaturefigurer. til at kunne genskabe landsbyens liv. Modellens grundplan måler 60,5 x 45,8 cm. Denne model kan sammensættes med tre andre modeller i serien - borg, katedral og middelalderby. Samlevejledningen er på engelsk, men er med ledsagende tegninger. Målgruppe: fra 8 år

Periode: The Middle Ages
Indbinding: Softcover