• Den hvide verden
    Den hvide verden

Den hvide verden

249,00 DKK

'Den hvide verden' er en beretning for børn om den store danske polarforsker Knud Rasmussen. Tag med til Jakobshavn, en dansk koloni, på Grønlands vestkyst, hvor Knud voksede op i 1880'erne. Læs om en barndom med hundeslædekørsel og om hvordan Knud tidligt fik interesse for at rejse. I er med helt fra begyndelsen, men følger især Knud som voksen.

Højt mod Nord i vældige landområder dækket af sne og is, og i bidende kulde, rejste Knud Rasmussen på langfart som polarforsker. Under store ekspeditioner med hundeslæde gennem Grønland, Canada og Alaska udforkede han og hans rejsekammerater landskab og natur. Og ikke mindst besøgte de eskimostammer undervejs. Rundt omkring på bopladserne deltog Knud i eskimoernes liv og hørte dem fortælle.

Følg med i det barske og primitive ekspeditionsliv. Få beretningen om Knuds møde med Polar-eskimoerne i Thule og handelsstationen han ejede i deres distrikt. Læs om en ekspedition over indlandsisen. Og om hvor galt det desværre gik, da jagtlykken svigtede, og en anden ekspedition endte på tragisk vis. Sidst men ikke mindst kommer I med på den største ekspedition af dem alle - verdens længste slæderejse ...
'Den hvide verden' er krydret med citater fra Knud Rasmussens egne bøger og rejseberetninger.

Kan læses fra 8 år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36661
Periode: Nyere tid
Sideantal: 88
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forfatter: Annemarie Berg Mouritzen
Forlag: Sister and Brother Books
Udgivelsesår: 2018

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.