På tur med Danmarkshistorien. Målgruppe fra 10 år

Lær Danmark kende! Kom med på tur helt fra Nordjylland til Lolland. Gå på opdagelse i Danmarks landskab, natur, historie og kultur.

Læs om de store mindesmærker: Jellingestenene, Dybbøl og Skamlingsbanken. Få fantastiske eventyrlige historier og folkesagn om trolde og ellepiger og andre sagnfolk. Hør fortællingen om dengang Dannebrog faldt ned fra himlen og om fundet af de berømte guldhorn. Og få historierne om Holger Danske, dronning Dagmar der døde i Ribe, Skipper Clement, liden Kirsten og mange flere berømte danske helte og heltinder.

Og hvis man vil vide, hvad reformationen og krigen i 1864 gik ud på – eller hvornår Københavns bombardement fandt sted – så er disse historier også med. Ordforklaringer og minileksikon bag i bogen.

Periode: Oldtid til nyere tid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 24,5