• Sigurd fortæller danmarkshistorie - Luksusudgave med CD
    Sigurd fortæller danmarkshistorie - Luksusudgave med CD

Sigurd fortæller danmarkshistorie - Luksusudgave med CD

499,00 DKK

De fleste børn kender Sigurd Barrett og måske har én af hans mange bøger allerede taget plads på bogreolen. Nu er det blevet tid til endnu en! Dette er Sigurds hidtil største værk. "Sigurd fortæller danmarkshistorie" er en bog, der tager dig med på et 128.000 år gammelt eventyr.

Med "Sigurd fortæller danmarkshistorie" lærer du om istiden, møder neandertalere, vikinger, gamle konger og kendte. Historierne er sjovt og fantasifuldt illustreret af Jeanette Brandt og lærer børn i alle aldre om den danske kultur og historie. Alle kan være med, og man kan næsten ikke undgå at lære en ting eller to!

Denne luksusudgave af ’Sigurd fortæller danmarkshistorie’ indeholder 2 cd'er med 42 nyskrevne sange. Sangene knytter sig til hver deres periode af danmarkshistorien og afspejler historien i genre, tekst og brug af instrumenter. Lyt og syng med!

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34832
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 560
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 25
Forfatter: Sigurd Barrett
Forlag: Politiken
Udgivelsesår: 2016
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer