• Sigurd fortæller om Luther
    Sigurd fortæller om Luther

Sigurd fortæller om Luther

199,00 DKK
Meget få mennesker har haft så stor indflydelse på den vestlige verdens tankegang som Martin Luther. Han levede i Tyskland fra 1483 til 1546 og er kendt som munken og teologen, der med sine nye tanker om kristendommen startede reformationen. På Luthers tid gennemstrømmede religion alle dele af samfundet, og derfor fik de nye tanker afgørende betydning for ændringer i samfundet og opfattelsen af mennesket. For eksempel blev familien etableret som det vigtigste sociale fællesskab.
 
I 2017 er det 500 år siden Martin Luther slog sine 95 teser op på porten til slotskirken i Wittenberg – en begivenhed, der blev startskuddet til reformationen. Jubilæet vil blive markeret landet over for at fremme forståelsen af og kendskabet til reformationens betydning for det danske samfund, dansk identitet og bevidsthed. Sigurd Barrett vil med sin nye bog bidrage til reformationsjubilæet ved med sin kendte, billedrige og fabulerende fortællestil at formidle Luther og reformationen for de små. Bogen er levende illustreret af Stine Rosenberg. 

Fra 5 - 100 år

Bogen inkluderer en mp3 cd, hvor hele bogen er læst op og krydret med sjove sange om kongerækken.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35932
Periode: Middelalder
Sideantal: 119
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 25
Forfatter: Sigurd Barret
Forlag: Politikens Forlag
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Harald Blåtand
129,00 DKK
Gorm den Gamle
129,00 DKK