• Børnenes H.C.Andersen - Illustreret af Svend Otto S. med CD
    Børnenes H.C.Andersen - Illustreret af Svend Otto S. med CD

Børnenes H.C.Andersen - Illustreret af Svend Otto S. med CD

199,00 DKK

Hér får du 16 af H.C. Andersens mest kendte eventyr illustreret af Svend Otto S. med stor poesi og barnlig indlevelse i smukt 4-farvet tryk. Eventyrerne består af Snedronningen, Nissen hos spækhøkeren, Lille Claus og store Claus, Tommelise, Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Snemanden, Den grimme Ælling, Klods-Hans, Kejserens nye klæder, De vilde svaner, Hvad fatter gør, det er altid det rigtige, Svinedrengen, Grantræet, Den standhaftige tinsoldat, og Hyrdinden og Skorstensfejeren.

Derudover følger der en CD med i bogen, hvor du finder 5 af de ovenstående eventyr: Klods-Hans, Kejserens nye klæder, Svinedrengen, Den standhaftige tinsoldat og Hyrdinden og skorstensfejeren. Eventyrerne bliver fortalt med sædvanlig indlevelse af Jesper Klein.

Bogen er en oplagt gave til både barsel, dåb og børnefødselsdage, - men kan også være til de barlige sjæle som ikke kan stå for de smukke tegninger og de mundrette fortællinger.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35149

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer