• Den behøvlede svend - tegneserie - målgruppe: 10+ år
    Den behøvlede svend - tegneserie - målgruppe: 10+ år

Den behøvlede svend - tegneserie - målgruppe: 10+ år

149,00 DKK

Da Oskar kom i lære hos snedkermester Jørgensen i 1839, havde han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvilken eventyrlig rejse han havde begyndt. Ganske vidst måtte han lære at håndtere øretæver, drilleri, opsvulmede lig og lange arbejdsdage, men ind imellem de barske pligter fik han venner, lærte at bruge godt værktøj og lave fine møbler. Og så var der jo Mester Jørgensens datter, den søde Esther i forhuset ...

Oskar bliver besnakket, behøvlet og bedåret. Som svend så han det halve Europa på gåben, og han overlevede tre års krig og kadaverdisciplin. Han blev gift uden at vide det, og han måtte kæmpe for endelig at få sit mesterbrev og sin hjertenskær. 

Den Behøvlede Svend er et lille stykke danmarkshistorie, fortalt levende og med humor - Miltons tegnestil er både sjov og realistisk på samme tid og suger læseren ind i en tegneserieverden, der både er for børn og voksne.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34742
Periode: Nyere tid
Sideantal: 47
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 18 x 25,5
Forfatter: Ingo Milton
Forlag: Gads forlag, Den Gamle By
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.