• Felix og Åmanden
    Felix og Åmanden

Felix og Åmanden

179,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Engang troede man, at Danmark var fyldt med monstre. Tænk, hvis man havde ret?

Halloween nærmer sig, og på en skoleudflugt til Nationalmuseet finder Felix og Siff en hemmelig kælder fyldt med mærkelige ting. Virkelig mærkelige.

Felix får ve det tilfælde en sær fløjte med hjem og opdager snart, hvilken enorm kraft den har. Men den magiske fløjte vækker samtidig et ældgammelt sagnvæsen fra sin dvale, og Felix og Siff må tage kampen mod åmanden op. Men hvordan?

Felix og åmanden er et fabelagtigt halloween-gys, der får det til at løbe en koldt ned ad ryggen, får en til at spærre øjnene op og en til at trække på smilebåndet. Felix’ kamp mod et dansk sagnmonstre er en actionfyldt, fascinerende og fornøjelig ny måde at opleve Halloween på.

Bogen er skabt på basis af en TV-serie, som er skabt i samarbejde med You See Original, Gyldendal og Nationalmuseet, hvor sidstnævnte har bidraget med vigtig historisk og redaktionel rådgivning i udviklingen af historien, der vækker gamle sagn til live gennem en ny fortælling. Serien har premiere sidst i oktober 2022.

”Halloween, som vi kender det i dag, er en forholdsvis ny tradition i Danmark. Det er ikke så længe siden, at vi troede på sagnvæsner, som blandt andet blev brugt til at forklare det uforklarlige. Et af dem var Åmanden. Åmanden var kendt for at spille fortryllende musik på sit instrument, hvormed han lokkede mennesker ned i åen. I dag er disse sagn lagt på hylden, men i ’Felix og Åmanden’ genopstår de – i bogstavelig forstand – til Halloween,” fortæller Jacob Frische, tidligere chef for Nationalmuseets mediehus 'Vores Tid'.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42118
Periode: Nyere tid
Sideantal: 224
ISBN: 9788702378412
Indbinding: Indbundet
Mål (BxH) i cm: 15,3 x 22,5
Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2022
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her