• Frejdis Eriksdottir - Opdagelsesrejsende i vikingetiden
    Frejdis Eriksdottir - Opdagelsesrejsende i vikingetiden

Frejdis Eriksdottir - Opdagelsesrejsende i vikingetiden

299,00 DKK

Island for 1.000 år siden. Frejdis er Erik den Rødes datter. Hun er stærk og vild og klog. Hun bor sammen med sin familie på en gård i det fjerneste Island, langt væk fra alting. Men da hendes far bliver dømt fredløs for blodhævn, forsvarer hun sin familie – med heksekunst.

Det gør naboerne bange, og sammen med sin familie må Frejdis flygte fra Island. Den lille familie opdager et ukendt frodigt land og kalder det for Grønland. Her kan de være i fred, så her bosætter de sig. Frejdis far fortæller vidt og bredt om det nye land, og som tiden går, flytter mange til. Erik den Røde er nu en mægtig høvding og har sit eget land.

Men det er ikke nok for Frejdis. Hun vil ud i verden, og sammen med sin bror Leif den Lykkelige sætter hun endnu en gang sejl. Hun vil finde nyt land, og hun vil være verdens første kvindelige opdagelsesrejsende. Hun trodser isbjerge, som dødsensfarligt gemmer sig i tågen, stormfyldte farvande og vilde fjender. Men kan hun og Leif finde Vinland sammen?

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34791
Periode: Vikingetid
Sideantal: 247
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 14 x 21,6
Forfatter: Erik Juul Clausen
Forlag: Palatium
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.